English [en]   ??????? [ar]   Deutsch [de]   espa?ol [es]   fran?ais [fr]   italiano [it]   日本語 [ja]   Nederlands [nl]   roman? [ro]   русский [ru]   Shqip [sq]   укра?нська [uk]  

Ky ?sht? p?rkthim i nj? faqeje anglisht n? origjinal.

Hart? e sajtit www.nhjpbo.live

[drejtori t? shkall?s s? ep?rme: p?rdorshm?ri ?mime buletin? kontakt shp?rndarje dokumentim edukim enciklopedi veprimtari zbavitje gnu punime grafike ndihm? licenca lidhje doracak muzik? njer?z filozofi prep shtypi pron?sore sh?rbyes software d?shmi thankgnus usenet]

keepingup.html
GNU-ja dhe FSF-ja N? Vazhdim?si

p?rdorshm?ri
Deklarat? e GNU-s? Mbi P?rdorimin N?n Aft?si t? Kufizuara

?mim
?mime t? Dikurshme t? Marra Nga Software-i i Lir?
award-1998.html
?mimi Software i Lir? p?r 1998-n
award-1999.html
?mimi Software i Lir? p?r 1999-n
?mimet/1998
finalists.html
Finalist? p?r ?mimin Software-i i Lir?, 1998
nominees.html
T? propozuarit p?r ?mimin e Software-it t? Lir?, 1998
award/1999
?mimi Software i Lir? p?r 1999-n
award/2000
?mimi Software i Lir? p?r 2000-n
award/2001
?mimi Software i Lir? p?r 2001-shin
award/2002
?mimi Software i Lir? p?r 2002-shin
award/2003
?mimi Software i Lir? p?r 2003-shin
2003-call.html
?mimi Software i Lir? p?r 2003-shin

buletine
Buletine GNU
bull10.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 10, Janar, 1991
bull11.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 11, Qershor, 1991
bull12.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 12, Janar, 1992
bull13.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 13, Qershor, 1992
bull14.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 14, Janar, 1993
bull15.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 15, Qershor, 1993
bull16.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 16, Janar, 1994
bull17.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 17, Qershor, 1994
bull18.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 18, Janar, 1995
bull19.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 19, Qershor, 1995
bull20.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 20, Janar, 1996
bull21.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 21, Korrik, 1996
bull22.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 22, Janar, 1997
bull23.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 23, Korrik, 1997
bull24.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 24, Mars, 1998
bull3.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 3, Qershor, 1987
bull4.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 4, Shkurt, 1988
bull5.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 5, Qershor, 1988
bull6.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 6, Janar, 1989
bull7.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 7, Qershor, 1989
bull8.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 8, Janar, 1990
bull9.html
Buletini i GNU-s?, v?ll. 1 no. 9, Qershor 1990
bulletin-001.html
Buletini i FSF-s?, Numri 1, N?ntor 2002
bulletin-002.html
Buletini i FSF-s?, Numri 2, Qershor 2003
gnustatus-2011-01.html
Raporte mbi Gjendjen e GNU-s?: Janar 2011
gnustatus-2011-10.html
Raporte mbi Gjendjen e GNU-s?: Tetor 2011
thankgnus-index.html
Thank GNUs, nga nga Buletinet GNU

kontakte
Si t? Lidheni me projektin GNU
gnu-advisory.html
Komiteti K?shillimor i GNU-s?

shp?rndarje
Shp?rndarje GNU/Linux
common-distros.html
Sqarim Pse Nuk Marrim P?rsip?r Sisteme t? Tjera
free-distros.html
Shp?rndarje GNU/Linux t? Lira
free-non-gnu-distros.html
Shp?rndarje t? Lira Jo GNU
free-system-distribution-guidelines.html
Udh?zime p?r Shp?rndarje t? Lir? (GNU FSDG)
optionally-free-not-enough.html
I lir? N? M?nyr? Opsionale Nuk Mjafton
screenshot-gnewsense.html
Foto ekrani nga gNewSense
screenshot.html
Foto nga nj? Shp?rndarje e Lir?

dokumentim
Dokumentim i Projektit GNU
other-free-books.html
Libra t? Lir? nga Botues t? Tjer?

arsim
Software-i i Lir? dhe Arsimi
edu-cases-argentina-ecen.html
Shkolla Ungjillore e Krishter? e Neuquén-it (ECEN)
edu-cases-argentina.html
Shembuj nga Argjentina
edu-cases-india-ambedkar.html
Qendra e Kompjuterit e Bashk?sis? Ambedkar (AC3)
edu-cases-india-irimpanam.html
Vocational Higher Secondary School Irimpanam
edu-cases-india.html
Shembuj nga India
edu-cases.html
Shembuj
edu-contents.html
Software-i i Lir? dhe Arsimi - Tryez? e L?nd?s
edu-faq.html
Pyetje t? b?ra Shpesh Rreth Software-it t? Lir? dhe Arsimit
edu-free-learning-resources.html
Burime Arsimore t? Lira
edu-projects.html
Grupe dhe Projekte
edu-resources.html
Burime Edukative
edu-schools.html
Pse do t? Duhej Q? Shkollat t? P?rdornin P?rjashtimisht Software t? Lir?
edu-software-gcompris.html
GCompris
edu-software-gimp.html
GIMP
edu-software-tuxpaint.html
Tux Paint
edu-software.html
Software-i i Lir? P?r Arsimin
edu-system-india.html
Sistemi Arsimor n? Indi
edu-team.html
Ekipi Arsimor
edu-why.html
Pse Institucionet Arsimore Do t? Duhej t? P?rdornin dhe Ta Jepnin M?sim Software-in e Lir?
arsimi/t? ndryshme
edu-misc.html
Materiale t? Ndryshme Mbi Arsimin

enciklopedi
Projekti i Enciklopedis? s? Lir?
free-encyclopedia.html
Enciklopedia e Lir? Universale dhe Burime Mbi t? Nx?n?t

veprimtari
Regjist?r Veprimtarish t? Dikurshme t? FSF-s? dhe GNU-s?
dinner-20030807.html
Dark? P?r Mbledhje Fondesh p?r FSF-n?
first-assoc-members-meeting.html
Mbledhja e par? vjetore e An?tar?ve Shok t? FSF-s?, MIT Campus, Cambridge, MA
nyc-2004-01.html
Veprimtari n? Nju Jork, gjat? 20-23 Janarit, 2004
porto-tech-city-2001.html
Porto, Qytet Teknologjik
sco_without_fear.html
SCO Pa Frik?
usenix-2001-lifetime-achievement.html
Foto nga Usenix 2001

zbavitje
D?frehuni me GNU-n?
zbavitje/anekdota
10-kinds-of-people.html
10 Llojet e Njer?zve n? Bot?
anagrams.html
Anagrame
any-key.html
Ku gjendet ?far?do-tasti???
brainfuck.html
BrainFuck
bug.war.html
Luft? kund?r t? metave!
c+-.html
C pak a shum?
courtroom.quips.html
Citime t? Forta nga Gjykata
deadbeef.html
Vi? i Ngordhur?
dna.html
DNA-ja njer?zore e deshifruar si kod C!
doctor.manifesto.html
?’mendon Dr. Emacs mbi Manifestin e GNU-s??
echo-msg.html
GNU Echo?
ed-msg.html
Ed, man! !man ed
ed.html
Kodi burim p?r Ed-in
errno.2.html
Subjekt: kode errno(2)
error-haiku.html
Mesazhe gabimesh si Haiku?
eternal-flame.html
Flaka e P?rjetshme (parodi e nj? k?nge)
evilmalware.html
“Pse Viruset p?r GNU/Linux jan? thuajse t? pazakont?” prej Charlie Harvey-it
filks.html
Filks
freesoftware.html
Software-i i Lir?
fsf-in-german.html
FSF-ja n? gjermanisht
fundefinitions1.html
P?rkufizime Zbavit?se 1
fundefinitions2.html
P?rkufizime Zbavit?se 2
gcc.html
Disa sugjerime p?r opsione GCC n? t? ardhmen
gcc_audio.html
A Swarm of Gnats
gnu-overflow.html
GNU-Overflow
gnu-song.html
K?nga GNU
gnuemacs.acro.exp.html
Disa zgjerime zbavit?se akronimesh t? Emacs-it
gnuemacs.html
Humor GNU Emacs
gospel.html
Rregulla, M?kate, Virtyte, Per?ndi, etj, t? Kish?s s? EMACS-it, sipas Ungjillit t? Profetit Anton
gullibility.virus.html
Gullibility Virus
hackersong.html
Sikur Beatles-at t? qen? hackers-a…
hackforfreedom.html
Hack For Freedom Song
hakawatha.html
HAKAWATHA
hap-bash.html
Lumturia ?sht? nj? bash prompt
happy-new-year.html
G?zuar Vitin e Ri n? 4 gjuh?
hello_world_patent.html
Padija p?r Patent?n e Fondacionit YAAS
helloworld.html
Njatjeta Bot?!
know.your.sysadmin.html
Njihuni me P?rgjegj?sin e Sistemit tuaj
last.bug.html
E meta e Fundit
long-options.html
Opsione t? gjat??
look-and-feel.html
Pamje dhe Ndjesi
luser-vs-rms.html
Luser vs RMS
merry-xmas.html
G?zuar K?rsh?ndellat n? 4 gjuh?
microsoft-church.html
Microsoft-i dhe Kisha
midnight.dreary.html
Midnight Dreary
musical-pickup.html
Musical pick-up!
networkologist.html
K?rsh?ndellat e Nj? Rrjetologjisti (v3.1)
nobody-owns.html
Askush nuk ?sht? pronar i k?saj k?nge
only-gnu.html
Only G.N.U. (And G.N.U. Alone)
p5.delay.html
Dhjet? Arsyet Kryesore Pse Intel-i E Vonoi Lajm?rimin e P5-s
paging.game.html
The Paging Game
panama.html
Panamaja
pasta.code.html
Kod p?r Spageti - Projekti GNU
phone.features.html
Karakteristika Telefoni
physics.html
Dyqani i Fizik?s!
power.users.html
Udh?rr?fyes p?r P?rdoruesit e P?rparuar
purchase.agreement.html
Klauzol?!
quotations.html
Th?nie
rectium.html
Rectium?
santa_comes_to_town.html
Vit’ i Riu po mb?rrin n? qytet
science.facts.html
Pak Fakte Shkencore - Projekti GNU
smileys.html
Emotikone :-)
software.terms.html
Terma Software-i
spilling-checker.html
Spilling checker
typoglycemia.html
Tipoglicemia
ubuntu.html
Humor Ubuntu
unix-hoax.html
Unix, a Hoax?
unix.errors.html
Mesazhe Gabimesh Unix
unreliable.net.html
10 Rrjetet M? t? Paq?ndruesh?m
users-lightbulb.html
Sa p?rdorues t? GNU/Linux-it duhen p?r t? nd?rruar nj? llamb??
vaxorcist.html
THE VAXORCIST
vi.song.html
I varur nga vi-u
vim-songs.html
K?ng? VIM …
virus-warning.html
Sinjalizim Virusi
welcome-to-gnu-emacs.html
K?nga p?r GNU Emacs
wolf-logo.html
Logoja p?r Wolf-in
wonderful-code.html
Sa Kod i Hijsh?m
xmodmap.html
Xmodmap fizik, ose Ndryshimi i Makin?s s? Shkrimit Dvorak
zbavitje/spam
sheep.html
Dele Me Aj?r
warpgenerator.html
Dimensional Warp Generator Needed

gnu
Sistemi Operativ GNU
about-gnu.html
Rreth Sistemit Operativ GNU
byte-interview.html
Intervist? e BYTE-it me Richard Stallman
gnu-history.html
P?rmbledhje e Sistemit GNU
gnu-linux-faq.html
FAQ p?r GNU/Linux nga Richard Stallman
gnu-users-never-heard-of-gnu.html
P?rdorues GNU Q? Nuk Kan? D?gjuar Kurr? p?r GNU-n?
incorrect-quotation.html
Citim i Pasakt?
initial-announcement.html
Njoftimi Fillestar
linux-and-gnu.html
Linux-i dhe Sistemi GNU
manifesto.html
Manifesti i GNU-s?
pronunciation.html
Si t? shqiptohet GNU-ja
rms-lisp.html
P?rvoja ime me Lisp dhe Krijimi i GNU Emacs
thegnuproject.html
Projekti GNU
why-gnu-linux.html
?’p?rmban Emri?
why-programs-should-be-shared.html
Pse Duhen Ndar? Me t? Tjer?t Programet
yes-give-it-away.html
Yes, Give It Away

grafik?
Galeria e Artit GNU
3dbabygnutux.html
Foshnje GNU dhe foshnje Tux n? 3D
3dgnuhead.html
Portret i GNU-s?
agnubody.html
Trup GNU-je
agnuhead.html
Krye GNU-je
agnuheadterm.html
Krye GNU n? Terminal
ahurdlogo.html
Stem? Hurd Sferike
alternative-ascii.html
Gnu ASCII Alternative
anfsflogo.html
Logo LPF-je
anlpflogo.html
Logo LPF-je
anothertypinggnu.html
Tjet?r Hacker GNU Q? Shtyp
arantxa.html
Skica GNU plot diell
atypinggnu.html
Hacker GNU Q? Shtyp
avatars.html
Avatar? GNU
babygnu.html
GNU Foshnj?
barr-gnu.html
Stem? GNU
bokma-gnu.html
Stema GNU-je dhe Emacs-i
bold-initiative-GNU-head.html
GNU q? ju shkel syrin
BVBN.html
Butona GNU/Linux
bwcartoon.html
Dyshja Dinamike: Gnu-ja dhe Pinguini duke fluturuar
copyleft-sticker.html
Ngjit?s “Copyleft (L)”
digital-restrictions-management.html
Art GNU - Administrim Dixhital Kufizimesh
distros-dragora.html
Logo e Dragora-s
dittberner-gnu.html
Running Gnu
dog.html
Karikatur? Qeni
emacs-ref.html
Sked? Referenc? p?r GNU Emacs
flying-gnu.html
GNU Flutures
free-software-dealers.html
Shqytar? t? Software-it t? Lir?
free-your-soul.html
Sfond ekrani “?lironi Shpirtin Tuaj”
freedo.html
Freedo
freedo_on_the_beach.html
Freedo N? Plazh
freedom-reflection.html
P?rsiatje Mbi Lirin?
freedom.html
?’do t? Thot? Liri
french-motto.html
Buton Motoje n? fr?ngjisht
fromagnulinux.html
Fromagnulinux
fsf-logo.html
Stema Zyrtare e Free Software Foundation
FSFS-logo.html
Grafika p?r kapakun e librit Software i Lir?, Shoq?ri e Lir?
gg3po.html
GNU i ri
gleesons.html
Art GNU
gNewSense.html
Stem? gNewSense
gnome-asia-2019-logo-compet.html
Konkurs Steme GNOME.Asia 2019
gnu-30.html
Dit?lindja e 30-t? e GNU-s?
gnu-alternative.html
GNU Alternativ
gnu-and-tux-icon.html
Ikon? Gnu-je dhe Tux-i
gnu-ascii-liberty.html
“GNU is Liberty”, si ASCII
gnu-ascii.html
Gnu ASCII
gnu-ascii2.html
Tjet?r GNU ASCII
gnu-born-free-run-free.html
GNU Born Free Runs Free
gnu-head-luk.html
Krye GNU e Stilizuar
gnu-head-shadow.html
Krye GNU e Hij?zuar
gnu-inside.html
GNU Inside
gnu-jacket.html
GNU Me Xhaket?
gnu-linux-logos.html
Stema GNU/Linux
gnu-slash-linux.html
Art GNU/Linux
gnubanner.html
Banderola dhe lidhje GNU
gnuhornedlogo.html
GNU Horned Logo
gnulove.html
Dashuri GNU
gnuolantern.html
GNU o Lantern
gnupascal.html
GNU-ja dhe Blez Paskali
gnupumpkin.html
Kungull GNU
gnusvgart.html
Art GNU n? format svg
groff-head.html
Krye GNU me Pres? Shtypshkronje
happy_gnu_year_2019.html
G?zur Vitin GNU (2019)
heckert_gnu.html
Krye GNU Me t? Trasha
historic-gnu-press.html
Objekte historike shtypi lidhur me GNU-n?
hitflip-gnu.html
Monedh? GNU dhe Kope GNU-sh
holiday_deliveries.html
D?rgesa Pushimesh
httptunnel-logo.html
Stem? HTTP-Tunnel
hurd_mf.html
Stem? Hurd n? Metafont
jesus-cartoon.html
Karikatur? e Jezuit
kafa.html
Art GNU Abstrakt
license-logos.html
Logo Licencash GNU
listen.html
Gnu Me Kufje
lovchik-gnu.html
Krye GNU e Ngjyrosur
meditate.html
Gnu Pezull, Menduesh?m, Q? i Bie Flautit
modern_art_gnu.html
Krye GNU n? stil modern, nga Angelo A.
nandakumar-gnu.html
Afishe “GNU-ja Jep Liri”
navaneeth-gnu.html
Afishe “M? Jepni Liri”
package-logos.html
Logo paketash GNU
philosophicalgnu.html
GNU Filozofik
philosoputer.html
Filozopjuter
plant-onion.html
Mbillni Qep?!
r4sh-gnu-vaporwave.html
Dizajn GNU Vaporwave
reiss-gnuhead.html
Krye GNU me ngjyr?
runfreegnu.html
Run Free Run GNU banner
santa-gnu.html
GNU si Babagjysh i Vitit t? Ri
scowcroft.html
Personazhe GNU
skwetu-gnu-logo.html
Stem? e Salish GNU-s?
skwid-wallpapers.html
Skica GNU
slickgnu.html
Stem? GNU e Hajthme
social.html
Stem? GNU Social
spiritoffreedom.html
Fryma e Liris?
stallman-as-saint-ignucius.html
Stallman-i si Sh?n Ignucius
stark-gnuherd.html
Banderol? Kopeje Gnu-sh
supergnu-ascii.html
Super Gnu, si ASCII
sven-gnuhead.html
Krye GNU e Thjeshtuar
this-is-freedom-wallpaper.html
Sfond ekrani “This is Freedom”
Trisquel.html
Stema e Trisquel-it
usegnu.html
P?rdorni 'GNU
wallpapers.html
Sfonde
whatsgnu.html
?’?sht? GNU-ja
winkler-gnu.html
Stem? Gnu Alternative
grafik?/bahlon
Krye GNU n? 3D
grafik?/behroze
Butona GNU
grafik?/fsfsociety
GNU Party
grafik?/gnu-and-freedo
GNU-ja dhe Freedo
grafik?/gnu-post
Figura p?r GNU Post
graphics/umsa
Núcleo GNU/Linux

ndihm?
Si t? ndihmohet Projekti GNU dhe L?vizja e Software-it t? Lir?
evaluation.html
Vler?sim Software-i GNU
gnu-bucks-recipients.html
P?rfitues t? GNU Bucks
gnu-bucks.html
GNU Bucks
help-hardware.html
Si mund ta ndihmoni Projektin GNU: Hardware
linking-gnu.html
Lidhje e Projektit GNU n? Internet

licenca
Licenca
200104_seminar.html
Seminar i FSF-s?: Studim dhe Analiz? e Holl?sishme e GPL-s? dhe LGPL-s?
210104_seminar.html
Seminar i FSF-s?: Shembuj Pajtueshm?rie me GPL-n? dhe Etika Ligjore n? Licencim Software-i t? Lir?
agpl-3.0-standalone.html
GNU Affero General Public License
agpl-3.0.html
GNU Affero General Public License
autoconf-exception-3.0.html
Autoconf Configure Script Exception
bsd.html
Problemi me Licenc?n BSD
copyleft.html
?far? ?sht? Copyleft-i?
dsl.html
Design Science License
ecos-license.html
Licenca eCos version 2.0
eiffel-forum-license-2.html
Licenca Eiffel Forum, version 2
exceptions.html
P?rjashtime te Licencat GNU
fdl-1.3-faq.html
FAQ mbi GFDL v1.3
fdl-1.3-standalone.html
GNU Free Documentation License v1.3
fdl-1.3.html
GNU Free Documentation License
fdl-howto-opt.html
Si t? P?rdoren Ve?orit? Opsionale t? GFDL-s?
fdl-howto.html
Ndihm?za rreth P?rdorimit t? licenc?s GNU Free Documentation License
gcc-exception-3.0.html
GCC Runtime Library Exception 3.0
gcc-exception-3.1-faq.html
GCC Runtime Library Exception Rationale and FAQ
gcc-exception-3.1.html
GCC Runtime Library Exception
gpl-3.0-standalone.html
GNU General Public License v3.0
gpl-3.0.html
GNU General Public License
gpl-faq.html
Pyetje t? b?ra Shpesh rreth Licencave GNU
gpl-howto.html
Si t? p?rdorni licenc? GNU p?r software-in tuaj
gpl-violation.html
Shkelje t? Licencave GNU
gplv3-the-program.html
?’do t? thot? "Programi", sipas GPLv3-it?
hessla.html
Problemet e HESSLA-s
identify-licenses-clearly.html
P?r Hir t? Qart?sis?, Ju lutemi, Mos Thoni “Licencuar sipas GNU GPL 2”!
javascript-labels-rationale.html
JavaScript License Web Labels: Background and rationale
javascript-labels.html
JavaScript License Web Labels
lgpl-3.0-standalone.html
GNU Lesser General Public License v3.0
lgpl-3.0.html
GNU Lesser General Public License
lgpl-java.html
LGPL-ja dhe Java
license-compatibility.html
P?rputhshm?ri Licencash dhe Rilicencim
license-list.html
Licenca t? Ndryshme dhe Komente rreth Tyre
license-recommendations.html
Si t? zgjidhni nj? licenc? p?r vepr?n tuaj
NYC_Seminars_Jan2004.html
Seminare FSF n? 2004-n
quick-guide-gplv3.html
Udh?rr?fyes i Shpejt? mbi GPLv3-in
recommended-copylefts.html
Licenca copyleft t? k?shillueshme
rms-why-gplv3.html
Pse ta P?rmir?soni me GPLv3
translations.html
P?rkthime Jo Zyrtare
why-affero-gpl.html
?’duhet Affero GPL-ja
why-assign.html
Pse FSF-ja k?rkon prej kontribuesve dh?nie t? drejtash kopjimi
why-gfdl.html
Pse botuesit do t? duhej t? p?rdornin licenc?n GNU FDL
why-not-lgpl.html
Pse do t? duhej t? mos p?rdornit Lesser GPL p?r librarin? tuaj t? ardhshme
licenses/old-licenses
Licenca t? Vjetra
fdl-1.1-standalone.html
GNU Free Documentation License v1.1
fdl-1.1-translations.html
P?rkthime Jozyrtare t? GNU FDL v1.1
fdl-1.1.html
GNU Free Documentation License, version 1.1
fdl-1.2-standalone.html
GNU Free Documentation License v1.2
fdl-1.2-translations.html
P?rkthime Jozyrtare t? GNU FDL v1.2
fdl-1.2.html
Licenca GNU Free Documentation License 1.2
gcc-exception-translations.html
P?rkthime Jozyrtare p?r GCC Runtime Library Exception
gpl-1.0-standalone.html
GNU General Public License, version 1
gpl-1.0.html
GNU General Public License, version 1
gpl-2.0-faq.html
Pyetje t? b?ra Shpesh rreth versionit 2 t? GNU GPL-s?
gpl-2.0-standalone.html
GNU General Public License v2.0
gpl-2.0-translations.html
P?rkthime Jozyrtare t? GNU GPL v2.0
gpl-2.0.html
GNU General Public License, version 2
lgpl-2.0-standalone.html
GNU Library General Public License v2.0
lgpl-2.0-translations.html
P?rkthime Jozyrtare t? LGPL v2.0
lgpl-2.0.html
GNU Library General Public License, version 2.0
lgpl-2.1-standalone.html
GNU Lesser General Public License v2.1
lgpl-2.1-translations.html
P?rkthime Jozyrtare t? LGPL v2.1
lgpl-2.1.html
GNU Lesser General Public License, version 2.1


doracak
Doracak? Internetor? mbi GNU-n?
blurbs.html
GNU Package Blurbs

muzik?
Muzik? dhe K?ng? GNU
blues-song.html
The Programmer's Blues
emacsvsvi.html
Emacs vs VI
free-birthday-song.html
K?nga e Lir? e Dit?lindjes
free-software-song.html
K?nga e Software-it t? Lir?
gdb-song.html
K?nga e GDB-s?
till_there_was_gnu.html
'Till There Was GNU
whole-gnu-world.html
A Whole GNU World
writing-fs-song.html
Shkrimi i K?ng?s s? Software-it t? Lir?

njer?z
GNU's Who
past-webmasters.html
P?rgjegj?s Sajti t? Dikursh?m dhe t? Tanish?m t? GNU-s?
rms.html
Faqja Personale e Richard Stallman-it …
speakers.html
Fol?s p?r GNU-n? dhe Software-in e Lir?
webmeisters.html
Jemi P?rgjegj?sit e Sajtit t? GNU-s?!
people/donald
Donald Robertson, P?rgjegj?s p?r Licencime dhe Pajtim Me Licenca
people/stevie
Stevie DuBois!

filozofi
Filozofia e Projektit GNU
15-years-of-free-software.html
15 Vjet Software t? Lir?
amazon-nat.html
Letra p?r Amazon-?n nga Nat-i
amazon-rms-tim.html
Let?r e RMS-s? p?r Tim O'Reilly-n
amazon.html
(E dikurshme) Bojkotoni Amazon-?n!
amazonpatent.html
Patenta n? Shtetet e Bashkuara: 5,960,411
android-and-users-freedom.html
Android-i dhe Liria e P?rdoruesit
anonymous-response.html
Let?r P?rgjigje p?r Bashk?ngjitjet Word
applying-free-sw-criteria.html
Aplikimi i Kriterit p?r Software t? Lir?
apsl.html
Opinioni i FSF-s? mbi licenc?n Apple Public Source License (APSL) 2.0
assigning-copyright.html
Kur nj? Shoq?ri K?rkon t? Drejtat Tuaja t? Kopjimit
basic-freedoms.html
Liria e Fjal?s, Shtypit, dhe Shoq?rimit n? Internet
bdk.html
Balada e Dennis Karjala-s
bill-gates-and-other-communists.html
Bill Gates-i dhe Komunist? t? Tjer?
boldrin-levine.html
Recension: Boldrin dhe Levine, “The case against intellectual property”
bug-nobody-allowed-to-understand.html
E Meta Q? Askush S’Lejohet Ta Kuptoj?
can-you-trust.html
A Mund T’i Zini Bes? Kompjuterit Tuaj?
categories.html
Kategori software-i t? lir? dhe jo t? lir?
censoring-emacs.html
Censurim i Software-it Tim
compromise.html
Shmangia e Kompromiseve Shkat?rrimtare
computing-progress.html
“P?rparimi” n? fush?n e kompjuterit: t? mirat dhe t? k?qijat
contradictory-support.html
Kujdes nga “Asistenca” Kontradiktore
copyright-and-globalization.html
T? drejta Kopjimi dhe Globaliz?m n? Epok?n e Rrjeteve Kompjuterik?
copyright-versus-community-2000.html
T? drejtat e Kopjimit p?rball? Bashk?sis?, n? Epok?n e Rrjeteve Kompjuterik? (2000)
copyright-versus-community.html
T? drejtat e Kopjimit p?rball? Bashk?sis?, n? Epok?n e Rrjeteve Kompjuterik?
correcting-france-mistake.html
Ndreqje e Gabimit Tim mbi Ligjin Fr?ng
danger-of-software-patents.html
Rreziku i Patentave Mbi Software-in
dat.html
Rruga e Duhur p?r Tatimin e DAT-it
devils-advocate.html
Pse Avokati i Djallit Nuk Ndihmon t? Arrihet e V?rteta
digital-inclusion-in-freedom.html
A ?sht? P?rfshirja Dixhitale nj? Gj? e Mir?? Si Mund t? Garantojm? t? Jet? e Till??
dmarti-patent.html
Reform? Patentash Q? Sot! D?rgojini mesazh USPTO-s? para 12 Prillit, 2001!
drdobbs-letter.html
Let?r Kryeredaktorit t? Dr. Dobb's Journal
ebooks-must-increase-freedom.html
E-librat duhet ta zgjerojn? lirin? ton?, jo ta ngushtojn?
ebooks.html
E-Books: Liri Ose T? Drejta Kopjimi
eldred-amicus.html
Amicus Curiae e Shkurt?r e FSF-s?, Eldred v. Ashcroft
enforcing-gpl.html
Zbatimi i GNU GPL-s?
essays-and-articles.html
Ese dhe Artikuj
europes-unitary-patent.html
“Patenta e nj?suar” e Europ?s mund t? doj? t? thot? patenta t? pakufizuara mbi software-in
fighting-software-patents.html
Luft? Patentave t? Software-it - M? Vete dhe Tok
fire.html
V?nia e zjarrit n?n t? drejta kopjimi!
floss-and-foss.html
FLOSS dhe FOSS
free-digital-society.html
P?r nj? Shoq?ri t? Lir? Dixhitale - ?far? e B?n P?rfshirjen Dixhitale t? Mir? ose t? Keqe?
free-doc.html
Pse Software-i i Lir? lyp Dokumentim t? Lir?
free-hardware-designs.html
Hardware i Lir? dhe Dizajne t? Lir? Hardware-i
free-open-overlap.html
?’lidhje ka mes Software-it t? Lir? dhe Burimit t? Hapur si Kategori Programesh
free-software-even-more-important.html
Software-i i Lir? ?sht? M? i R?nd?sish?m Tani
free-software-for-freedom.html
Pse “Software-i i Lir?” ?sht? m? mir? se sa “Burimi i Hap?t”
free-software-intro.html
L?vizja p?r Software t? Lir?
free-sw.html
?’?sht? software-i i lir??
free-world-notes.html
Sh?nime mbi Bot?n e Lir?
free-world.html
Vet?m nj? Bot? e Lir? Mund t? P?rballet me Microsoft-in
freedom-or-copyright-old.html
Liri—apo T? drejta Kopjimi? (Version i Vjet?r)
freedom-or-copyright.html
Liri—apo T? drejta Kopjimi?
freedom-or-power.html
Liri apo Pushtet?
fs-and-sustainable-development.html
Software i Lir? dhe Zhvillim i Q?ndruesh?m
fs-motives.html
Arsye P?r Shkrim Software-i t? Lir?
fs-translations.html
P?rkthime t? termit “software i lir?”
funding-art-vs-funding-software.html
Financim Arti vs Financim Software-i
gates.html
It's not the Gates, it's the bars
gif.html
Pse Faqet Web t? GNU-s? Nuk P?rmbajn? Kartela GIF
gnutella.html
Lidhur Me Gnutella-n
google-engineering-talk.html
GNU & The Free Software Foundation
government-free-software.html
Masa Q? Qeverit? Mund T’i P?rdorin p?r Promovimin e Software-it t? Lir?
gpl-american-dream.html
GNU GPL-ja dhe ?ndrra Amerikane
gpl-american-way.html
GNU GPL-ja dhe Rruga Amerikane
greve-clown.html
Historia dhe Filozofia e Projektit GNU
guardian-article.html
Kund?rshtimi i Direktiv?s Europiane Mbi Patenta Software-i
hackathons.html
Pse hackathon-et duhet t? ngulin k?mb? n? software-in e lir?
hague.html
D?m nga Haga
historical-apsl.html
Problemet me versione t? vjet?r t? licenc?s Apple Public Source License (APSL)
ICT-for-prosperity.html
Mbrujtje e Zhvillimit Bashk?punues n? fush?n e TIK-ut dhe Nisma p?r Mbroth?si Globale
imperfection-isnt-oppression.html
E pap?rsosur s’?sht? nj?soj me shtypjen
install-fest-devil.html
Festa Instalimi: ?’t? B?het lidhur me Ujdin? me Djallin?
ipjustice.html
Hidhni Posht? Direktiv?n p?r D?nime Me Baz? IP-t?
is-ever-good-use-nonfree-program.html
A Ka Ndonj? t? Mir? P?rdorimi i Nj? Progami Jo t? Lir??
java-trap.html
T? lir?, por N?n Vargonj - Kurthi Java
javascript-trap.html
Kurthi JavaScript
judge-internet-usage.html
P?rdoruesi i matur e gjykon me kujdes ?do skenar t? p?rdorimit t? Internetit
keep-control-of-your-computing.html
Mbajeni n?n kontroll kompjuterin tuaj, q? k?shtu t? mos ju kontrolloj? ai juve!
kevin-cole-response.html
Let?r P?rgjigje p?r Bashk?ngjitjet Word
kind-communication.html
Udh?zime GNU p?r Komunikime t? Sjellshme
komongistan.html
Historia e ?uditshme e Komongistanit (Hedhja tej e termit “pron?si intelektuale”)
kragen-software.html
Njer?z, vende, gj?ra dhe ngjarje
latest-articles.html
Filozofia e Projektit GNU — Artikujt M? t? Rinj
lessig-fsfs-intro.html
Hyrje e Software i Lir?, Shoq?ri e Lir?: Ese t? Zgjedhura t? Richard M. Stallman-it
lest-codeplex-perplex.html
Lest CodePlex perplex
limit-patent-effect.html
P?r Mbrojtjen nga Patentat t? Fush?s s? Software-it
linux-gnu-freedom.html
Linux-i, GNU-ja, dhe liria
loyal-computers.html
?’do t? Thot? Q? Kompjuteri Juaj t? Jet? Besnik?
luispo-rms-interview.html
Intervist?: Richard M. Stallman
mcvoy.html
Faleminderit, Larry McVoy
microsoft-antitrust.html
??shtja Gjyq?sore Antitrust Kund?r Microsoft-it dhe Software-i i Lir?
microsoft-new-monopoly.html
Monopoli i Ri i Microsoft-it
microsoft-old.html
A ?sht? Microsoft-i Djalli Me Brir?? (Version i Vjet?r)
microsoft-verdict.html
Mbi Verdiktin e Dh?n? Ndaj Microsoft-it
microsoft.html
A ?sht? Microsoft-i Djalli Me Brir??
misinterpreting-copyright.html
Keqinterpretim i T? drejtave t? Kopjimit—Nj? Seri Gabimesh
moglen-harvard-speech-2004.html
Eben Moglen - Fjala n? Harvard Journal of Law & Technology
motif.html
Licenca Motif
motivation.html
Nga Studimet Shp?rblimi Del Shpesh Jo Nxit?s
ms-doj-tunney.html
Deklarat? e FSFs-? n? P?rgjigje t? Rishikimit t? Propozuar p?r Vendimin Gjyq?sor P?rfundimtar n? ??shtjen Microsoft vs. ShBA
my_doom.html
MyDoom dhe Ju
netscape-npl-old.html
Rreth Netscape Public License (Versioni Origjinal)
netscape-npl.html
Rreth Netscape Public License
netscape.html
Netscape dhe Software-i i Lir?
network-services-arent-free-or-nonfree.html
Sh?rbimet e Rrjeteve S’jan? t? Lir? ose Jo t? Lir?; Prej Tyre Dalin ??shtje t? Tjera
new-monopoly.html
Kongresi i ShBA-ve K?rc?non t? Vendos? nj? Lloj t? Ri Monopoli
nit-india.html
National Institute of Technology - Trishi - Indi - 17 Shkurt, 2004
no-ip-ethos.html
Mos e Lini “Pron?sin? Intelektuale” t? Shtremb?roj? Etik?n Tuaj
no-word-attachments.html
Mund T’u Japim Fund Bashk?ngjitjeve Word
nonfree-games.html
Loj?ra jo t? lira, n?n DRM, p?r GNU/Linux: T? mira apo t? k?qija?
nonsoftware-copyleft.html
Zbatimi i Copyleft-it te t? Dh?na Q? S’jan? Software
not-ipr.html
“Pron?si Intelektuale” That?? ?’Mirazh Josh?s!
open-source-misses-the-point.html
Pse Burimi i Hap?t S’e Rrok Thelbin e Software-it t? Lir?
opposing-drm.html
Kund?r Keqadministrimit t? t? Drejtave Dixhitale
(Ose, si? e quajm? ne, Digital Restrictions Management - Administrim Dixhital i Kufizimeve)
ough-interview.html
Nj? intervist? p?r OUGH!
patent-practice-panel.html
New Developments in Patent Practice: Assessing the Risks and Cost of Portfolio Licensing and Hold-ups
patent-reform-is-not-enough.html
Reforma e Patentave S’mjafton
phone-anonymous-payment.html
Pages? Anonime Q? Nga Telefoni
pirate-party.html
N? ?’M?nyr? Platforma e Partis? Pirate Suedeze Kthehet Kund?r Software-it t? Lir?
plan-nine.html
Problemet e Licenc?s Plan 9 (I hershmi)
practical.html
P?rpar?sit? e software-it t? lir?
pragmatic.html
Copyleft-i: Idealiz?m Pragmatik
privacyaction.html
Mbroni Privat?sin? Postare
programs-must-not-limit-freedom-to-run.html
Pse programet s’duhet ta kufizojn? lirin? p?r xhirimin e tyre
protecting.html
Ndihmoni t? Mbrohen t? Drejtat p?r Shkrim Qoft? Software-i t? Lir?, Qoft? Jo t? Lir?
public-domain-manifesto.html
Pse S’do Ta N?nshkruaj Manifestin e P?rkat?sis? Publike
push-copyright-aside.html
Shkenca duhet t’i l?r? tej t? drejtat e kopjimit
reevaluating-copyright.html
Rivler?sim i T? Drejtave t? Kopjimit: Publikja Duhet t? Ket? P?rpar?si
rieti.html
E ardhmja e Jiyuna Software-it
right-to-read.html
E drejta e Leximit
rms-aj.html
Richard Stallman-i n? Alex Jones Show
rms-comment-longs-article.html
Komente mbi Artikullin e Roderick Long-ut
rms-hack.html
Bashk?sia e Hacker-?ve dhe Etika: Intervist? me Richard M. Stallman-in, 2002
rms-interview-edinburgh.html
Intervist? me Richard Stallman-in, Edinburg, 2004
rms-kernel-trap-interview.html
Intervist? me Richard Stallman-in, KernelTrap.org, 2005
rms-kol.html
Fjala e Richard Stallman-it n? Kolkata (Kalkuta), Gusht 2006
rms-nyu-2001-transcript.html
Software i Lir?: Liri dhe Bashk?punim
rms-on-radio-nz.html
RMS-ja n? Radio NZ - Tetor 2009
rms-patents.html
Zgjidhje t? Problemit t? Patentave mbi Software-in
rtlinux-patent.html
Version i p?rputhsh?m me GPL-n? i licenc?s RTLinux Open Patent License p?r Punime
savingeurope.html
Shp?timi i Europ?s nga Patentat mbi Software-in
second-sight.html
Software-i i Lir? dhe (e-)Qeveria
self-interest.html
Interes vetjak
selling-exceptions.html
Shitje P?rjashtimesh nga GNU GPL
selling.html
T? shes?sh Software t? Lir?
shouldbefree.html
Pse Software-i do t? Duhej t? Ishte i Lir?
social-inertia.html
Kap?rcimi i Inercis? Shoq?rore
software-libre-commercial-viability.html
Software-i i Lir? dhe t? Qen?t i Tregtuesh?m
software-literary-patents.html
Patenta Software-i dhe Patenta Letrare
software-patents.html
Patentat mbi software-in — Pengesa p?r zhvillimin e software-it
speeches-and-interview.html
Fjalime dhe Intervista
stallman-kth.html
Leksion i RMS-s? n? KTH (Suedi), 30 tetor, 1986
stallman-mec-india.html
Rreziku i Patentave Mbi Software-in (2001)
stallmans-law.html
Ligji i Stallman-it
stophr3028.html
Stop H.R. 3028 - Mbroni Rrjetin - Ndalini Monopolist?t e Shenjave Tregtare
sun-in-night-time.html
The Curious Incident of Sun in the Night-Time
surveillance-testimony.html
D?shmi Survejimi
surveillance-vs-democracy.html
Sa P?rgjim Mund t? P?rballoj? Demokracia?
technological-neutrality.html
Asnjan?sia Teknologjike dhe Software-i i Lir?
the-danger-of-ebooks.html
Rreziku i E-Librave
the-law-of-success-2.html
Ligji i Suksesit 2.0: Intervist? me Richard Stallman-in
the-root-of-this-problem.html
Problemi ?sht? Software-i i Kontrolluar Nga Hartuesit e Tij
third-party-ideas.html
Ide Nga Pal? t? Treta
trivial-patent.html
Anatomia e Nj? Patente Triviale - Projekti GNU
ubuntu-spyware.html
Ubuntu Spyware: ?’Duhet B?r??
ucita.html
Psed Duhet Ta Luftojm? UCITA-n
udi.html
L?vizja p?r Software t? Lir? dhe UDI
university.html
Si t? Hidhni N? Qarkullim Software t? Lir?, N?se Punoni N? nj? Universitet
upgrade-windows.html
Cila ?sht? Rruga e Drejt? e P?rmir?simit t? nj? Instalimi t? Windows-it?
uruguay.html
M?sim prej Uruguajit
use-free-software.html
Bashk?sia e Software-it t? Lir? Pas 20 Vjet?sh:
Me sukses jo t? pak?t, por jo t? plot?, po tani?
using-gfdl.html
P?rdorimi i GNU FDL-s?
vaccination.html
Kod Viral dhe Vaksinim
w3c-patent.html
Pozicioni i FSF-s? lidhur me Politik?n e Patentave “Pa Pages?” t? Konsorciumit W3
wassenaar.html
Marr?veshja Wassenaar
whats-wrong-with-youtube.html
Ku Q?ndron e Keqja me YouTube-in
when-free-depends-on-nonfree.html
Kur Software-i i Lir? Varet nga Jo i Liri
when-free-software-isnt-practically-superior.html
Kur Software-i i Lir? S’?sht? (Praktikisht) Superior
who-does-that-server-really-serve.html
Kujt i sh?rben v?rtet ai sh?rbyes?
why-audio-format-matters.html
Pse Formati Audio Ka R?nd?si
why-call-it-the-swindle.html
Why Call It The Swindle?
why-copyleft.html
P?rse Duhet Copyleft-i?
why-free.html
Pse Software-i i Lir? S’do t? Duhej t? Kishte Pronar?
wipo-PublicAwarenessOfCopyright-2002.html
Nd?rgjegj?sim Publik mbi T? drejtat e Kopjimit, WIPO, Qershor 2002
words-to-avoid.html
Fjal? Q? Duhen Shmangur (ose P?rdorur me Kujdes) Ngaq? Jan? Me Spec ose Ngat?rruese
wsis-2003.html
Fjala n? WSIS, 16 Korrik 2003
wsis.html
Kuvendi Bot?ror i Shoq?ris? s? Informacionit
x.html
Gracka e Sistemit X t? Dritareve
your-freedom-needs-free-software.html
Liria Juaj Lyp Software t? Lir?
filozofi/economics_frank
frank.html
A e Ndrydh Bashk?punimin Studimi i Ekonomis??
filozofi/sco
Pozicioni i FSF-s? lidhur me sulmet e SCO-s? ndaj Software-it t? Lir?
questioning-sco.html
Pyetje rreth SCO-s?: Nj? V?shtrim i Zorsh?m n? Pretendime t? Mjegullta
sco-gnu-linux.html
SCO-ja, GNU-ja dhe Linux-i
sco-preemption.html
SCO Scuttles Sense, Claiming GPL Invalidity
sco-v-ibm.html
Deklarat? e FSF-s? lidhur me ??shtjen SCO v. IBM
sco-without-fear.html
SCO: Pa Frik? dhe Pa K?rkime
subpoena.html
The SCO Subpoena of FSF

prep
Informacione mbi Projektin GNU
ftp.html
List? Pasqyrash t? GNU-s?
prep/maintain
index.html
Informacione p?r mir?mbajt?s t? software-it GNU
maintain.html
Informacione p?r Mir?mbajt?s t? Software-it GNU
prep/standarde
index.html
Standarde GNU p?r kodimin
standards.html
Standarde GNU p?r Kodimin

p?r shtypin
Informacione FSF dhe GNU p?r Shtypin
2001-05-04-GPL.html
Licenca GNU General Public License Mbron Lirit? e Software-it
2001-05-25-NYU.html
Richard Stallman Mban nj? Fjal? n? NYU, Kund?r Sulmit t? Mundie-it ndaj Software-it t? Lir?
2001-06-18-GCC.html
Hidhet N? Qarkullim GNU Compiler Collection Version 3.0
2001-06-28-USENIX.html
Projekti GNU dhe Programuesit e Kerberos-it Marrin ?mimin Prestigjioz USENIX Achievement Awards
2001-07-09-DotGNU-Mono.html
FSF-ja Njofton P?rkrahjen e Projekteve t? Software-it t? Lir? p?r Z?vend?simin e P?rb?r?sve nga Microsoft .NET
2001-07-20-FSF-India.html
Richard Stallman P?ruron Free Software Foundation-India, Deg?n e Par? n? Azi t? Free Software Foundation-it
2001-09-18-RTLinux.html
FSF-ja dhe FSMLabs arrijn? marr?veshje mbi version t? p?rputhsh?m me GPL-n? t? licenc?s RTLinux Open Patent License
2001-09-24-CPI.html
Richard Stallman dhe Eben Moglen do t? Flasin n? Konferenc?n p?r Software t? Lir? t? organizuar nga Cyberspace Policy Institute i GWU-s?
2001-10-12-bayonne.html
Free Software Foundation Njofton Versionin e 7-t? t? R?nd?sish?m t? GNU Bayonne-it
2001-10-22-Emacs.html
FSF-ja Njofton Versionin 21 t? Mjedisit GNU Emacs p?r P?rpunime
2001-12-03-Takeda.html
Richard Stallman Fiton ?mimin Prestigjioz Takeda p?r 2001-shin
2002-01-29-MS-DOJ.html
FSF Files Statement on Microsoft Judgment under Tunney Act
2002-02-16-FSF-Award.html
Guido van Rossum Vler?sohet me ?mimin e Free Software Foundation-it p?r Shtyrjen P?rpara t? Software-it t? Lir?
2002-02-26-MySQL.html
Avokati dhe An?tari i K?shillit Drejtues t? FSF-s? Si D?shmitar Ekspert n? nj? ??shtje Gjyq?sore Lidhur me GNU GPL-n?
2002-03-01-pi-MySQL.html
Judge Saris defers GNU GPL Questions for Trial in MySQL vs. Progress Software
2002-03-05-DCL-GNUE.html
Projektet GNU Enterprise dhe Double Choco Latte Shkrihen N? Nj? P?r t? P?rshpjetuar m? Tej Oferta Aplikacionesh Software i Lir? P?r Nd?rmarrje
2002-03-18-digitalspeech.html
Free Software Foundation Ofron Burime p?r Projektin Fjala Dixhitale
2002-03-19-Affero.html
Free Software Foundation Njofton P?rkrahjen e licenc?s Affero General Public License, Licenca e Par? “Copyleft” p?r Sh?rbime Web
2002-04-11-ms-patent.html
Microsoft-i Sulmon Programues t? Software-it t? Lir? me Licenc? t? Re
2002-05-21-eldred-brief.html
Free Software Foundation Files Brief Amicus Curiae in Eldred v. Aschroft Supreme Court Case
2002-08-01-sf-fundraiser.html
Affero Hosts "Full Tilt for Software Freedom", a Benefit for Free Software Foundation on Wednesday, August, 14 2002 in San Francisco
2002-08-26-freenode.html
Projekti GNU Do t? P?rdor? Freenode-in si Rrjetin e Vet Zyrtar IRC
2002-09-03-bayonne.html
Hidhet n? Qarkullim GNU Bayonne 1.0; GNU Telephony Server u jep liri bizneseve, nd?rmarrjeve t? m?dha dhe operator?ve telefonik? komercial?
2002-11-12-mysql.html
Dhurim nga MySQL AB N? P?rkrahje t? Laboratorit t? FSF-s? p?r P?rputhshm?ri me GPL-n?
2003-02-08-award.html
Profesorit Lawrence Lessig i Akordohet ?mimi i FSF-s? 2002 p?r Shp?nien P?rpara t? Software-it t? Lir?
2003-03-27-patron.html
FSF-ja Njofton Programin p?r Patronazh Korporate
2003-11-19-Microsoft-CA.html
FSF-ja i Nxit Kalifornian?t t? P?rkrahin Lirin? e Software-it p?rmes Kupon?ve Microsoft
2004-01-02-nyc-seminars.html
FSF-ja Do t? Mbaj? Seminare Licencimi Software-i t? Lir? dhe Diskutime rreth SCO v. IBM, n? Nju Jork
2004-01-14-record-straight.html
Setting the Record Straight: The Free Software Foundation, the General Public License and SCO versus IBM
gnome-1.0.html
GNOME 1.0
mysql-affidavit.html
Affidavit of Eben Moglen on Progress Software vs. MySQL AB Preliminary Injunction Hearing

proprietary
Software-i Pron?sor Shpesh ?sht? Malware
malware-adobe.html
Software-i Adobe ?sht? Malware
malware-amazon.html
Software-i i Amazon-?s ?sht? Malware
malware-apple.html
Sistemet Operative t? Apple-it Jan? Malware
malware-appliances.html
Malware n? Pajisje
malware-cars.html
Malware N? Automjete
malware-games.html
Malware n? Loj?ra
malware-google.html
Software-i i Google-it ?sht? Malware
malware-microsoft.html
Software-i i Microsoft-it ?sht? Malware
malware-mobiles.html
Malware n? Pajisje Celulare
malware-webpages.html
Malware n? faqe Web
potential-malware.html
Malware Potencial
proprietary-addictions.html
Proprietary Addictions
proprietary-back-doors.html
Deri?ka Pron?sore
proprietary-censorship.html
Censur? Pron?sore
proprietary-coverups.html
Fshehje Pron?sore
proprietary-deception.html
Mashtrim Pron?sor
proprietary-drm.html
DRM Pron?sore
proprietary-fraud.html
Proprietary Fraud
proprietary-incompatibility.html
Pap?rputhshm?ri Pron?sore
proprietary-insecurity.html
Pasiguri Pron?sore
proprietary-interference.html
Interferenc? Pron?sore
proprietary-jails.html
Burgje Pron?sor?
proprietary-manipulation.html
Manipulim Pron?sor
proprietary-obsolescence.html
Proprietary Obsolescence
proprietary-sabotage.html
Sabotim Pron?sor
proprietary-subscriptions.html
Pajtime Pron?sore
proprietary-surveillance.html
Survejim Pron?sor
proprietary-tethers.html
Proprietary Tethers
proprietary-tyrants.html
Tiran? Pron?sor?

sh?rbyes
Rreth Sh?rbyesve GNU
irc-rules.html
Rregulla dhe udh?zime p?r kanalet zyrtare IRC mbi GNU-n? dhe FSF-n?
mirror.html
P?rdorim dhe xhirim pasqyrash
select-language.html
P?rzgjidhni gjuh?n
takeaction.html
Hidhuni N? Veprim
tasks.html
Pun? q? duhen b?r? p?r www.nhjpbo.live
trans-map.html
List? e p?rkthimeve
sh?rbyes/burime
Burime Mjetesh Sh?rbyesi
sh?rbyes/standarde
boilerplate.html
Gjedhe faqeje t? p?rgjithshme p?r GNU-n?
boilerplate_graphics.html
Figur?
gnu-website-guidelines.html
Udh?zime Sajti GNU
proprietary-guidelines.html
Udh?zime parashtrimesh p?r faqe te /proprietary
README.editors.html
Udh?rr?fyes p?r Shkrim Faqesh Web te www.nhjpbo.live
README.translations.html
Udh?rr?fyes Mbi P?rkthimin e Faqeve Web te www.nhjpbo.live
README.webmastering.html
Udh?zime p?r P?rgjegj?s Web t? GNU-s?
webmaster-quiz.html
Prov? p?r Vullnetar Webmaster
sh?rbyes/standarde/p?rkthime
interpreters-guide.html
Udh?rr?fyes P?rkthyesish
po-how-to.html
Si t? P?rkthehet Duke P?rdorur Kartela PO
priorities.html
P?rpar?si N? P?rkthimet Web

software
Shkarkojeni GNU-n?
devel.html
Burime GNU p?r Programim
for-ios.html
Software i Lir? p?r iOS
for-windows.html
Software i Lir? p?r Windows
free-software-for-education.html
Software i Lir? p?r Arsimin
gethelp.html
Si t? kihet ndihm? rreth software-it GNU
maintainer-tips.html
Ndihm?za p?r mir?mbajt?s t? rinj t? GNU-s?
README.accounts.html
Llogari te makinat GNU
recent-releases.html
Hedhje Software-i N? Qarkullim S? Fundi
reliability.html
Software-i i Lir? ?sht? M? i Besuesh?m!
repo-criteria-evaluation.html
Plot?sim Kriteresh P?r Depo Etike GNU
repo-criteria.html
Kriteri p?r depo etike GNU
year2000-list.html
List GNU Software and Year 2000 Problems
year2000.html
Software-i GNU n? Vitin 2000

d?shmi
D?shmi GNU
reliable.html
Software-i i Lir? ?sht? i Besuesh?m
supported.html
Software-i i Lir? Ka P?rkrahje
testimonial_cadcam.html
D?shmi GNU—Programime p?r CAD/CAM
testimonial_HIRLAM.html
D?shmi GNU—Konsorciumi HIRLAM
testimonial_media.html
D?shmi GNU—Alexander Ewering
testimonial_mondrup.html
D?shmi GNU—Christian Mondrup
testimonial_research_ships.html
D?shmi GNU—Robert E. A. Harvey
useful.html
Software-i i Lir? ?sht? i Dobish?m

thankgnus
Faleminderit nga GNU-ja
1997supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 1997-n
1998supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 1998-n
1999.html
List? e P?rkrah?sve t? FSF-s?, p?r 1999-n
1999supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 1999-n
2000supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2000-shin
2001supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2001-shin
2002supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2002-shin
2003supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2003-shin
2004supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2004-in
2005supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2005-n
2006supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2006-n
2007supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2007-n
2008supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2008-n
2009supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2009-n
2010supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2010-n
2011supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja p?r, 2011-n
2012supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2012-n
2013supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2013-n
2014supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2014-n
2015supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2015-n
2016supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2016-n
2017supporters.html
Fal?nderime nga GNU, p?r 2017-n
2018supporters.html
Fal?nderime nga GNU, p?r 2018-n
2019supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, p?r 2019-n
thankgnus.old.html
Fal?nderime t? M?parshme nga GNU-ja

usenet
Hierarki n? gnUSENET gnu.*

[drejtori t? shkall?s s? ep?rme: p?rdorshm?ri ?mime buletin? kontakt shp?rndarje dokumentim edukim enciklopedi veprimtari zbavitje gnu punime grafike ndihm? licenca lidhje doracak muzik? njer?z filozofi prep shtypi pron?sore sh?rbyes software d?shmi thankgnus usenet]

SIP?R

[Logo FSF-je] “The Free Software Foundation (FSF) ?sht? nj? ent jofitimprur?s me nj? mision mbar?bot?ror: promovimin e liris? s? p?rdoruesit t? kompjuterit. Ne mbrojm? t? drejtat e krejt p?rdoruesve t? software-it.”

B?HUNI PJES? SHITORE

招财蟾蜍APP 安徽手机麻将 腾讯qq麻将手机版官方下载 澳洲幸运5计划专家 哈尔滨沐足都有什么服务 炒股微信公众号平台 开元棋牌免费下载 闲来甘肃麻将下载 河南快3一定牛走势图 广东11选5开奖信 新浪爱彩足彩比分直播电脑版 江苏11选五玩法介绍 经典四人麻将单机版 新11选5 官方网站 钱掌柜配资 三人麻将技巧 内蒙古十一选五开奖一定牛